31 augusti 2019
16:00

Referat: Enhörna IF - Västerhaninge IF

En underbar gräsplan. Fint väder och tre poäng kan det bli bättre?
Första halvlek ganska avvaktande spel från båda lagen. Båda lagen hade i fokus att hålla ihop sina lag så det blev inte riktigt någon struktur på matchen. En hel del kamp och vi tyckte vi skulle ha haft straff när Mohammed blev fälld i straffområdet men det tyckte inte domaren. I den 38:e minuten Freddan får in bollen bakom Enhörnas backlinje där Chia kommer in springande och klipper upp bollen i nättaket 0-1 vilket står sig till paus.

Andra halvlek första 15 Västerhaninge dominerar spelet. Helt plötsligt vid en kalabalik dömer domaren straff för Enhörna vi vet fortfarande inte varför...
Straffskytten stegar fram mot Benny men halkar och bollen lyfter högt över Västerhaninge målet.
I den 75:e Chia ut och Adam in. Det skulle inte dröja länge innan Adam presenterade sig. I den 79:e Aras får ut bollen till Adam som löper ifrån sin ytterback viker in och trycker av på känt Adam manér, bollen borrar sig in till höger om Enhörnas målvakt 0-2. Därefter spelar Västerhaninge av matchen på ett rätt kontrollerat sätt. I den 93:e får Enhörna till en reducering efter en hörna och lite kalabalik men det blir inte riktigt farligt utan Västerhaninge bärgar hem en rättvis trepoängare.

Ny träningsvecka sen väntar City hemma på Hanveden nästa helg. Bara måste matcher på schemat.